Geen evenementen gevonden.

DESIGN

Het Brusselse festival Design September zal ongetwijfeld opnieuw honderden designliefhebbers naar onze hoofdstad lokken. Het programma van deze zevende editie loopt over van interessante expo's en evenementen.
Commentaar: (0)

Parking day 2012

PARK(ing) Day is een internationaal evenement waarbij parkeerplaatsen omgeturnd worden tot publieke ruimte. De organisatoren willen zo steden op de noodzaak wijzen om meer open en toegankelijke plaatsen te voorzien in de stad. PARK(ing) Day begon in 2005 in San Francisco met een parkeerplaats die twee uur lang veranderde in een minipark met een boom en een bankje. Voor de editie van 2010 deden er 183 steden mee. De actie is een zogenaamde 'Open Source'-organisatie. Er is geen centrale leiding, maar verschillende groepjes overal ter wereld werken volgens dezelfde handleiding.
Commentaar: (0)

grote prijs tekenkunst - indienen werken

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert de Cultuurdienst van de Stad Ronse opnieuw de "Grote Prijs Tekenkunst". De jury voor deze unieke wedstrijd bestaat uit bekende figuren uit het landschap van de hedendaagse beeldende kunst. Pjeroo Roobjee, Flor Bex, Francis Smets, Mark Manders en gastjurylid Angélique Campens zullen op 9 november de geselecteerden en de laureaten aanduiden.

Deze "Grote Prijs Tekenkunst" staat open voor iedereen. Vorig jaar werd de eerste prijs van deze wedstrijd trouwens nog verhoogd naar 3000 €.

Indienen werken:
Commentaar: (0)

mixxit! friends

Media in de kijker

Inschrijven

Waarom inschrijven?

Wens je op de hoogte te blijven van onze activiteiten?

Klik hier om je in te schrijven op onze nieuwsbrief