Uniek gepatenteerd design.

Mixxit is de eerste draagbare blender die een hip en fris design combineert met een zeer krachtige blender. Beschermd met een Europees modelrecht, ben je zeker dat je een uniek product aanbiedt aan je klanten.

Draadloos opladen.

Mixxit wordt eenvoudig opgeladen met een bijgeleverd, draadloos laadstation. Geen onhandige kabels meer nodig. Klik hem eenvoudig op zijn plaats en geniet na 2-3 uur opladen weer van smoothies,sappen en shakes on the go.

Smart interface.

Mixxit bevat een innovatieve smart interface.
Deze zorgt niet alleen voor de ideale blendsnelheid voor elk soort fruit, groente en noten, maar bevat ook een veiligheidsfunctie die lekken tegen gaat.

krachtige motor & batterij.

Mixxit blendt alles van bevroren fruit tot noten en groenten, dankzij een 70Watt motor die tot 18.000 omwentelingen per minuut maakt. Een volle batterij kan 8 tot 10 keer blenden voor dat hij opgeladen moet worden.

 

Mixxit met jouw logo ?

Klaar om op te vallen met een fles die blendt? Personaliseer je Mixxit en word hét gespreksonderwerp op kantoor en in de fitness!

Gemakkelijk te reinigen!

Draai zowel de onderkant en de bovenkant uit elkaar en spoel mixxit zeer gemakkelijk af met water.

 

Vaatwasserbestendig

Alle onderdelen van de Mixxit kunnen in de vaatwasser, behalve de motor zelf. Deze is volledig waterproof, maar wordt het beste afgespoeld onder de kraan. Dit doe je door de onderdelen uit elkaar te draaien.

Krachtig maar stil

Op kantoor je ontbijt of een gezond tussendoortje blenden zonder je collega’s te storen? De behuizing van de Mixxit is zo ontworpen dat het geluid van de motor maximaal gedempt wordt. Zo krijg je zeker geen boze blikken.