Innovatie in blenden

Mixxit
The bottle that blends

De consument is zich meer dan ooit bewust van het belang van zijn gezondheid. Maar gezondheid kost meestal meer tijd… tijd die we allemaal minder en minder hebben.

Wat we anders doen.

Draagbare blenders zijn geen nieuwigheid… toch zijn we er van overtuigd dat we dit met Mixxit met succes net iets anders benaderden

Uniek design

Mixxit is de eerste draagbare blender die een hip en fris design combineert met een zeer krachtige blender. Beschermd met een Europees modelrecht, ben je zeker dat je een uniek product aanbiedt aan je klanten..

Draadloos opladen

Geen kabeltjes en USB contacten die in vele gevallen zeer gevoelig zijn aan contact met water. Mixxit word geleverd met een laadstation. eenmaal Mixxit dient opgeladen worden plaats je hem op het laadstation en hij laad op.

Smart interface

Mixxit bevat een innovatieve smart interface.
Deze zorgt niet alleen voor de ideale blendsnelheid voor elk soort fruit, groente en noten, maar bevat ook een veiligheidsfunctie die lekken tegen gaat.

Krachtige motor & batterij

Mixxit blendt alles van bevroren fruit tot noten en groenten, dankzij een 70Watt motor die tot 18.000 omwentelingen per minuut maakt. Een volle batterij kan 8 tot 10 keer blenden voor dat hij opgeladen moet worden.

Social proof

Een – op het eerste zicht – normale fles die smoothies blend. Daar wordt over gesproken! Door het hippe design delen Mixxit-gebruikers hun aankoop graag op sociale media. Hier kan jij als ondernemer handig gebruik van maken.

Personaliseerbaar

Op zoek naar een marketing tool waarover gesproken word? of dat ideale relatie geschenk?
Ontwerp samen met ons uw eigen branded Mixxit en blijf het gespreksonderwerp van de dag.

Generating New Ideas. Solving Big Problems

Mixxit blijft innoveren met maar één doel… een gezonde levensstijl on the go gemakkelijker en minder tijdrovend maken.
We hebben nog heel wat in petto!

capaciteit/dag

Landen

minimale afname

blends of coffee

Waarom zijn we anders?

In de massa opvallen word dag na dag moeilijker. Het leveren van kwaliteit is relevant. dankzij een innovatief design in zijn productsoort valt Mixxit op in de massa. 

Dit zien we ondermeer door de hele sterke groei aan volgers op onze sociale media.

Let’s Start Something new
Say Hello!

Wil u ook een Mixxit verdeler/distributeur worden?
Of je bent op zoek naar een unieke manier om uw brand in the picture te brengen ?

Contacteer ons.

8 + 1 =